Wie zijn wij?
Wie zijn de flying freaks? Wij zijn een groepje frisbee fanatiekelingen dat heeft besloten om samen te gaan trainen. Althans dat was de oorspronkelijke bedoeling, maar na wat verhuizingen was het groepje behoorlijk gekrompen. Een tijd lang hebben we met zijn allen iedere zondag getraind, maar daarna viel het een beetje stil. Inmiddels zijn we dus weer terug! Ook dit keer was het de bedoeling om gewoon met een groepje mensen, die al wedstrijden lopen, onderling te trainen. Uit de oorspronkelijke groep (de freaks in hart en nieren) zijn Lette, Eric en Suzanne gebleven, Patrick is er later bij gekomen om af en toe te helpen met lesgeven. We hebben besloten dit te gaan doen toen er bleek dat er toch wel vraag was naar een "frisbeecursus" hier in de omgeving.

Dit doen we met zijn vieren in Hellevoetsluis:
 

Lette de Bruine Eric v.d. Kraan
 
 

Ik ben Lette de Bruine, en frisbee het langst van ons. Ik ben in 2006 begonnen met deze hondensport en heb het sinds dien niet meer los kunnen laten. Evenals mijn liefde voor border collies. Ik heb namelijk mijn eigen border collie kennel opgericht From Let's Border.

Met 3 van mijn hondjes ben ik fanatiek aan het frisbeeen op wedstrijd niveau, de andere hondjes worden echter niet vergeten en lopen met Eric toss&fetch.
 

     

Ik ben Eric, en wat frisbeeen betreft doe ik vooral het afstandgooien. Freestyle is niet helemaal mijn ding, ik heb ook de tijd niet om echt freestyle te trainen. In plaats daarvan loop ik met meerdere hondjes wedstrijden op het onderdeel toss&fetch.
 

Ik ben in 2007 begonnen met frisbeeen. En ik had meteen de smaak te pakken. Inmiddels ben ik dan ook vrij fanatiek

 
Suzanne v.d. Kraan
    Ik ben Suzanne, 20 jaar en op het moment student. Ik studeer IBMS aan de Rotterdam Business School, en ik werk bij de bakker. Ik heb 4 honden, waarvan 3 borders. En met die drie doe ik actief en vrij fanatiek op wedstrijd niveau aan dogfrisbee.

Ik ben begin 2007 begonnen met dogfrisbee, en frisbee niet alleen bij de Flying Freaks. Naast onze eigen trainingen train ik namelijk ook 1 keer in de week met mijn honden bij The Floaters.